Företag | Privatperson 3500 produkter i lager för omgående leverans Fri frakt vid köp över 1500 kr Säker betalning med 20 dagars faktura 0120-844 60 info@aso.se
BUTIK

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Se fler recept
Rabarber- & hallonskum samt andra smakvarianter av skum gjorda i sifon

Rabarber- & hallonskum samt andra smakvarianter av skum gjorda i sifon

Skriv ut

Portioner: 1 liter = 1 liters sifon, laddad med 2 + 1 patroner.

Ingredienser

Rabarber & hallonskum

  • 300 g Rabarberpuré, osötad
  • 200 g Basic Textur (Citrusfiber) art.nr 26106
  • 190 g BASIC Sweet art.nr 26109
  • 110 g Vispgrädde, 40% fett
  • 100 g Hallonpuré art.nr 497055
  • 100 g Mjölk 3% fett

Hallon & mandelskum

  • 450 g Hallonpuré art.nr 497055
  • 250 g Basic Textur (Citrusfiber) art.nr 26106
  • 200 g Mandelmjölk (Vegansk)
  • 50 g BASIC Sweet art.nr 26109
  • 50 g Citronsaft, färskpressad

Ananas & mangoskum

  • 250 g Ananaspuré, Bonne (inget tillsatt socker) art.nr 497511
  • 200 g Basic Textur (Citrusfiber) art.nr 26106
  • 170 g BASIC Sweet art.nr 26109
  • 150 g Mangopuré, Bonne (inget tillsatt socker) art.nr 497555
  • 120 g Mjölk 3% fett
  • 110 g Vispgrädde, 40% fett

Mangoskum

  • 400 g Mangopuré, Bonne (inget tillsatt socker) art.nr 497555
  • 240 g BASIC Sweet art.nr 26109
  • 210 g Basic Textur (Citrusfiber) art.nr 26106
  • 90 g Vispgrädde, 40% fett
  • 60 g Mjölk 3% fett

Jordgubbsskum

  • 500 g Jordgubbspuré, Bonne (inget tillsatt socker) art.nr 497000
  • 280 g Basic Textur (Citrusfiber) art.nr 26106
  • 140 g BASIC Sweet art.nr 26109
  • 80 g Vispgrädde, 40% fett

Kokosskum

  • 210 g Mjölk 3% fett
  • 200 g Basic Textur (Citrusfiber) art.nr 26106
  • 200 g Vispgrädde, 40% fett
  • 190 g BASIC Sweet art.nr 26109
  • 100 g Kokospuré, osötad
  • 100 g Krämig kokosmjölk/grädde

Bananskum

  • 480 g Bananpurén, Bonne (utan tillsatt socker) art.nr 497600
  • 270 g Basic Textur (Citrusfiber) art.nr 26106
  • 140 g BASIC Sweet art.nr 26109
  • 80 g Vispgrädde, 40% fett
  • 30 g Citronsaft, färskpressad

Svartvinbärsskum

  • 400 g Svartvinbärspuré, osötad
  • 250 g Basic Textur (Citrusfiber) art.nr 26106
  • 175 g BASIC Sweet art.nr 26109
  • 110 g Vispgrädde, 40% fett
  • 50 g Mjölk 3% fett
  • Vaniljextrakt av bra kvalitet alt. lite vaniljpulver

Mango & kokosskum

  • 400 g Mangopuré, Bonne (inget tillsatt socker) art.nr 497555
  • 240 g Basic Textur (Citrusfiber) art.nr 26106
  • 210 g BASIC Sweet art.nr 26109
  • 150 g Krämig kokosmjölk/grädde

Vaniljskum

  • 330 g Mjölk 3% fett
  • 330 g Vispgrädde, 40% fett
  • 250 g Basic Textur (Citrusfiber) art.nr 26106
  • 90 g BASIC Sweet art.nr 26109
  • 1-2 g Vaniljextrakt av bra kvalitet
  • 0,5 g Vaniljfrön (om ej vaniljextraktet har vaniljfrön i sig redan)

Passionsfruktsskum

  • 380 g Passionsfruktspuré, Bonne (inget tillsatt socker) art.nr 497455
  • 280 g Basic Textur (Citrusfiber) art.nr 26106
  • 260 g BASIC Sweet art.nr 26109
  • 80 g Vispgrädde, 40% fett

Skum med mörk choklad

  • 285 g Vispgrädde, 40% fett
  • 285 g Mjölk, 3% fett
  • 220 g Basic Textur (Citrusfiber) art.nr 26106
  • 85 g Felchlin, Bolivia 68%, 60h, mörk choklad art.nr 49329
  • 80 g BASIC Sweet art.nr 26109
  • 45 g Felchlin, kakaopulver art.nr 49348

Skum med vit choklad

  • 320 g Mjölk 3% fett
  • 275 g Vispgrädde, 40% fett
  • 210 g Basic Textur (Citrusfiber) art.nr 26106
  • 190 g Felchlin, Edelweiss 36%, vit, Rondo art.nr 49367
  • 5 g BASIC Sweet art.nr 26109

Anvisningar

Rabarber & hallonskum

  1. Blanda samman alla ingredienser, mixa med en stavmixer.
    Råvarorna ska vara kalla.
  2. Häll över i sifonen, skruva på locket och ladda sedan (1-liters sifonen) med 2 patroner.
  3. Skaka kraftigt och kyla i 30 minuter.
  4. Innan du serverar, ladda med en tredje patron och skaka kraftigt igen.

Hallon & mandelskum

  1. Samma tillvägagångssätt som till Rabarber & hallonskum.

Ananas & mangoskum

  1. Samma tillvägagångssätt som till Rabarber & hallonskum.

Mangoskum

  1. Samma tillvägagångssätt som till Rabarber & hallonskum.

Jordgubbsskum

  1. Samma tillvägagångssätt som till Rabarber & hallonskum.

Kokosskum

  1. Samma tillvägagångssätt som till Rabarber & hallonskum.

Bananskum

  1. Samma tillvägagångssätt som till Rabarber & hallonskum.

Svartvinbärsskum

  1. Samma tillvägagångssätt som till Rabarber & hallonskum.

Mango & kokosskum

  1. Samma tillvägagångssätt som till Rabarber & hallonskum.

Vaniljskum

  1. Samma tillvägagångssätt som till Rabarber & hallonskum.

Passionsfruktsskum

  1. Samma tillvägagångssätt som till Rabarber & hallonskum.

Skum med mörk choklad

  1. Väg upp och blanda samman samtliga ingredienser i en kastrull och värm under ständig omrörning, gärna med en slickepott.
  2. När chokladen har smält och blandningen blivit varm, mixa allt med en stavmixer och passera sedan genom en Chinoise.
  3. Häll över i sifonen, skruva på locket och ladda sedan (1-liters sifonen) med 2 patroner.
  4. Skaka kraftigt och kyla i 30 minuter.
  5. Innan du serverar, ladda med en tredje patron och skaka kraftigt igen.

Skum med vit choklad

  1. Samma tillvägagångssätt som till skummet med mörk choklad.

Produkter i receptet

Basic Textur, 1,5 kg

Artikelnr: 26106

Förpackning: 1,5 kg

317 kr exkl. moms

I lager

LÄGG I VARUKORGEN

Basic Sweet, 500 ml

Artikelnr: 26109

Förpackning: 500 ml

148 kr exkl. moms

I lager

LÄGG I VARUKORGEN

Hallonpuré

Artikelnr: 497055

Förpackning: 1 liter

232 kr exkl. moms

I lager

LÄGG I VARUKORGEN

Jordgubbspuré

Artikelnr: 497000

Förpackning: 1 liter

209 kr exkl. moms

I lager

LÄGG I VARUKORGEN

Ananaspuré

Artikelnr: 497511

Förpackning: 1 liter

143 kr exkl. moms

I lager

LÄGG I VARUKORGEN

Bananpuré

Artikelnr: 497600

Förpackning: 1 liter

100 kr exkl. moms

I lager

LÄGG I VARUKORGEN

Mangopuré

Artikelnr: 497555

Förpackning: 1 liter

120 kr exkl. moms

I lager

LÄGG I VARUKORGEN

Passionsfruktspuré

Artikelnr: 497455

Förpackning: 1 liter

227 kr exkl. moms

I lager

LÄGG I VARUKORGEN

Basic Textur, 4,5 kg

Artikelnr: 26107

Förpackning: 4,5 kg

852 kr exkl. moms

I lager

LÄGG I VARUKORGEN

Felchlin, Bolivia 68 %, 60h, mörk choklad, Rondo

Artikelnr: 49329

Förpackning: 6 kg

1798 kr exkl. moms

I lager

LÄGG I VARUKORGEN

Felchlin, Edelweiss 36 %, vit choklad, Rondo

Artikelnr: 49367

Förpackning: 6 kg

1035 kr exkl. moms

I lager

LÄGG I VARUKORGEN

Kakaopulver, 20-22 %, Felchlin

Artikelnr: 49348

Förpackning: 1 kg

226 kr exkl. moms

I lager

LÄGG I VARUKORGEN

Felchlin, Bionda 36 %, vit choklad, Rondo

Artikelnr: 49388

Förpackning: 6 kg

1503 kr exkl. moms

I lager

LÄGG I VARUKORGEN

Felchlin, Arriba 72 %, 72h, mörk choklad, Rondo

Artikelnr: 49318

Förpackning: 6 kg

1404 kr exkl. moms

I lager

LÄGG I VARUKORGEN

Felchlin, Elvesia Dominikanska rep. 74 %, 72h, ekologisk mörk choklad, Rondo

Artikelnr: 49369

Förpackning: 6 kg

1670 kr exkl. moms

I lager

LÄGG I VARUKORGEN

Felchlin, Maracaibo Clasificado 65 %, mörk choklad, Rondo

Artikelnr: 49316

Förpackning: 6 kg

1290 kr exkl. moms

I lager

LÄGG I VARUKORGEN

Vaniljextrakt, 100 g

Artikelnr: 49579

Förpackning: 100 g

384 kr exkl. moms

I lager

LÄGG I VARUKORGEN

Kontaktuppgifter:

0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår

VÄNLIGEN VÄLJ
FÖRETAG ELLER PRIVATPERSON

Företag Privatperson