Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Rabarber- & hallonskum samt andra smakvarianter av skum gjorda i sifon

Rabarber- & hallonskum samt andra smakvarianter av skum gjorda i sifon

Skriv ut

Portioner: 1 liter = 1 liters sifon, laddad med 2 + 1 patroner.

Ingredienser

Rabarber & hallonskum

  • 300 g Rabarberpuré, osötad
  • 200 g Basic Textur (Citrusfiber) art.nr 26106
  • 190 g BASIC Sweet art.nr 26109
  • 110 g Vispgrädde, 40% fett
  • 100 g Hallonpuré art.nr 497055
  • 100 g Mjölk 3% fett

Hallon & mandelskum

  • 450 g Hallonpuré art.nr 497055
  • 250 g Basic Textur (Citrusfiber) art.nr 26106
  • 200 g Mandelmjölk (Vegansk)
  • 50 g BASIC Sweet art.nr 26109
  • 50 g Citronsaft, färskpressad

Ananas & mangoskum

  • 250 g Ananaspuré, Bonne (inget tillsatt socker) art.nr 497511
  • 200 g Basic Textur (Citrusfiber) art.nr 26106
  • 170 g BASIC Sweet art.nr 26109
  • 150 g Mangopuré, Bonne (inget tillsatt socker) art.nr 497555
  • 120 g Mjölk 3% fett
  • 110 g Vispgrädde, 40% fett

Mangoskum

  • 400 g Mangopuré, Bonne (inget tillsatt socker) art.nr 497555
  • 240 g BASIC Sweet art.nr 26109
  • 210 g Basic Textur (Citrusfiber) art.nr 26106
  • 90 g Vispgrädde, 40% fett
  • 60 g Mjölk 3% fett

Jordgubbsskum

  • 500 g Jordgubbspuré, Bonne (inget tillsatt socker) art.nr 497000
  • 280 g Basic Textur (Citrusfiber) art.nr 26106
  • 140 g BASIC Sweet art.nr 26109
  • 80 g Vispgrädde, 40% fett

Kokosskum

  • 210 g Mjölk 3% fett
  • 200 g Basic Textur (Citrusfiber) art.nr 26106
  • 200 g Vispgrädde, 40% fett
  • 190 g BASIC Sweet art.nr 26109
  • 100 g Kokospuré, osötad
  • 100 g Krämig kokosmjölk/grädde

Bananskum

  • 480 g Bananpurén, Bonne (utan tillsatt socker) art.nr 497600
  • 270 g Basic Textur (Citrusfiber) art.nr 26106
  • 140 g BASIC Sweet art.nr 26109
  • 80 g Vispgrädde, 40% fett
  • 30 g Citronsaft, färskpressad

Svartvinbärsskum

  • 400 g Svartvinbärspuré, osötad
  • 250 g Basic Textur (Citrusfiber) art.nr 26106
  • 175 g BASIC Sweet art.nr 26109
  • 110 g Vispgrädde, 40% fett
  • 50 g Mjölk 3% fett
  • Vaniljextrakt av bra kvalitet alt. lite vaniljpulver

Mango & kokosskum

  • 400 g Mangopuré, Bonne (inget tillsatt socker) art.nr 497555
  • 240 g Basic Textur (Citrusfiber) art.nr 26106
  • 210 g BASIC Sweet art.nr 26109
  • 150 g Krämig kokosmjölk/grädde

Vaniljskum

  • 330 g Mjölk 3% fett
  • 330 g Vispgrädde, 40% fett
  • 250 g Basic Textur (Citrusfiber) art.nr 26106
  • 90 g BASIC Sweet art.nr 26109
  • 1-2 g Vaniljextrakt av bra kvalitet
  • 0,5 g Vaniljfrön (om ej vaniljextraktet har vaniljfrön i sig redan)

Passionsfruktsskum

  • 380 g Passionsfruktspuré, Bonne (inget tillsatt socker) art.nr 497455
  • 280 g Basic Textur (Citrusfiber) art.nr 26106
  • 260 g BASIC Sweet art.nr 26109
  • 80 g Vispgrädde, 40% fett

Skum med mörk choklad

  • 285 g Vispgrädde, 40% fett
  • 285 g Mjölk, 3% fett
  • 220 g Basic Textur (Citrusfiber) art.nr 26106
  • 85 g Felchlin, Bolivia 68%, 60h, mörk choklad art.nr 49329
  • 80 g BASIC Sweet art.nr 26109
  • 45 g Felchlin, kakaopulver art.nr 49348

Skum med vit choklad

  • 320 g Mjölk 3% fett
  • 275 g Vispgrädde, 40% fett
  • 210 g Basic Textur (Citrusfiber) art.nr 26106
  • 190 g Felchlin, Edelweiss 36%, vit, Rondo art.nr 49367
  • 5 g BASIC Sweet art.nr 26109

Anvisningar

Rabarber & hallonskum

  1. Blanda samman alla ingredienser, mixa med en stavmixer.
    Råvarorna ska vara kalla.
  2. Häll över i sifonen, skruva på locket och ladda sedan (1-liters sifonen) med 2 patroner.
  3. Skaka kraftigt och kyla i 30 minuter.
  4. Innan du serverar, ladda med en tredje patron och skaka kraftigt igen.

Hallon & mandelskum

  1. Samma tillvägagångssätt som till Rabarber & hallonskum.

Ananas & mangoskum

  1. Samma tillvägagångssätt som till Rabarber & hallonskum.

Mangoskum

  1. Samma tillvägagångssätt som till Rabarber & hallonskum.

Jordgubbsskum

  1. Samma tillvägagångssätt som till Rabarber & hallonskum.

Kokosskum

  1. Samma tillvägagångssätt som till Rabarber & hallonskum.

Bananskum

  1. Samma tillvägagångssätt som till Rabarber & hallonskum.

Svartvinbärsskum

  1. Samma tillvägagångssätt som till Rabarber & hallonskum.

Mango & kokosskum

  1. Samma tillvägagångssätt som till Rabarber & hallonskum.

Vaniljskum

  1. Samma tillvägagångssätt som till Rabarber & hallonskum.

Passionsfruktsskum

  1. Samma tillvägagångssätt som till Rabarber & hallonskum.

Skum med mörk choklad

  1. Väg upp och blanda samman samtliga ingredienser i en kastrull och värm under ständig omrörning, gärna med en slickepott.
  2. När chokladen har smält och blandningen blivit varm, mixa allt med en stavmixer och passera sedan genom en Chinoise.
  3. Häll över i sifonen, skruva på locket och ladda sedan (1-liters sifonen) med 2 patroner.
  4. Skaka kraftigt och kyla i 30 minuter.
  5. Innan du serverar, ladda med en tredje patron och skaka kraftigt igen.

Skum med vit choklad

  1. Samma tillvägagångssätt som till skummet med mörk choklad.

Produkter i receptet

Basic Textur, 1,5 kg

317 kr exkl. moms

Artikelnr: 26106

Förpackning: 1,5 kg

I lager

Lägg i varukorg

Hallonpuré

232 kr exkl. moms

Artikelnr: 497055

Förpackning: 1 liter

I lager

Lägg i varukorg

Jordgubbspuré

209 kr exkl. moms

Artikelnr: 497000

Förpackning: 1 liter

I lager

Lägg i varukorg

Ananaspuré

154 kr exkl. moms

Artikelnr: 497511

Förpackning: 1 liter

I lager

Lägg i varukorg

Bananpuré

100 kr exkl. moms

Artikelnr: 497600

Förpackning: 1 liter

I lager

Lägg i varukorg

Mangopuré

120 kr exkl. moms

Artikelnr: 497555

Förpackning: 1 liter

I lager

Lägg i varukorg

Passionsfruktspuré

227 kr exkl. moms

Artikelnr: 497455

Förpackning: 1 liter

I lager

Lägg i varukorg

Basic Textur, 4,5 kg

852 kr exkl. moms

Artikelnr: 26107

Förpackning: 4,5 kg

I lager

Lägg i varukorg

Felchlin, Bolivia 68 %, 60h, mörk choklad, Rondo

1798 kr exkl. moms

Artikelnr: 49329

Förpackning: 6 kg

I lager

Lägg i varukorg

Felchlin, Edelweiss 36 %, vit choklad, Rondo

1035 kr exkl. moms

Artikelnr: 49367

Förpackning: 6 kg

I lager

Lägg i varukorg

Kakaopulver, 20-22 %, Felchlin

260 kr exkl. moms

Artikelnr: 49348

Förpackning: 1 kg

I lager

Lägg i varukorg

Felchlin, Bionda 36 %, vit choklad, Rondo

1503 kr exkl. moms

Artikelnr: 49388

Förpackning: 6 kg

I lager

Lägg i varukorg

Felchlin, Arriba 72 %, 72h, mörk choklad, Rondo

1404 kr exkl. moms

Artikelnr: 49318

Förpackning: 6 kg

I lager

Lägg i varukorg

Felchlin, Elvesia Dominikanska rep. 74 %, 72h, ekologisk mörk choklad, Rondo

1670 kr exkl. moms

Artikelnr: 49369

Förpackning: 6 kg

I lager

Lägg i varukorg

Felchlin, Maracaibo Clasificado 65 %, mörk choklad, Rondo

1290 kr exkl. moms

Artikelnr: 49316

Förpackning: 6 kg

I lager

Lägg i varukorg

Vaniljextrakt, 100 g

384 kr exkl. moms

Artikelnr: 49579

Förpackning: 100 g

I lager

Lägg i varukorg

Kontaktuppgifter:

0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

Bläddra och beställ
Åsö-katalogen!

252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

Åsö Katalog

Copyright © 2021 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Åsö-haren Åsö-räven

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Stäng Logga in

Vänligen välj
företag eller privatperson

Privatperson Företag