Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Rabarber- & hallonskum samt andra smakvarianter av skum gjorda i sifon

Rabarber- & hallonskum samt andra smakvarianter av skum gjorda i sifon

Skriv ut

Portioner: 1 liter = 1 liters sifon, laddad med 2 + 1 patroner.

Ingredienser

Rabarber & hallonskum

  • 300 g Rabarberpuré, osötad
  • 200 g Basic Textur (Citrusfiber) art.nr 26106
  • 190 g BASIC Sweet art.nr 26109
  • 110 g Vispgrädde, 40% fett
  • 100 g Hallonpuré art.nr 497055
  • 100 g Mjölk 3% fett

Hallon & mandelskum

  • 450 g Hallonpuré art.nr 497055
  • 250 g Basic Textur (Citrusfiber) art.nr 26106
  • 200 g Mandelmjölk (Vegansk)
  • 50 g BASIC Sweet art.nr 26109
  • 50 g Citronsaft, färskpressad

Ananas & mangoskum

  • 250 g Ananaspuré, Bonne (inget tillsatt socker) art.nr 497511
  • 200 g Basic Textur (Citrusfiber) art.nr 26106
  • 170 g BASIC Sweet art.nr 26109
  • 150 g Mangopuré, Bonne (inget tillsatt socker) art.nr 497555
  • 120 g Mjölk 3% fett
  • 110 g Vispgrädde, 40% fett

Mangoskum

  • 400 g Mangopuré, Bonne (inget tillsatt socker) art.nr 497555
  • 240 g BASIC Sweet art.nr 26109
  • 210 g Basic Textur (Citrusfiber) art.nr 26106
  • 90 g Vispgrädde, 40% fett
  • 60 g Mjölk 3% fett

Jordgubbsskum

  • 500 g Jordgubbspuré, Bonne (inget tillsatt socker) art.nr 497000
  • 280 g Basic Textur (Citrusfiber) art.nr 26106
  • 140 g BASIC Sweet art.nr 26109
  • 80 g Vispgrädde, 40% fett

Kokosskum

  • 210 g Mjölk 3% fett
  • 200 g Basic Textur (Citrusfiber) art.nr 26106
  • 200 g Vispgrädde, 40% fett
  • 190 g BASIC Sweet art.nr 26109
  • 100 g Kokospuré, osötad
  • 100 g Krämig kokosmjölk/grädde

Bananskum

  • 480 g Bananpurén, Bonne (utan tillsatt socker) art.nr 497600
  • 270 g Basic Textur (Citrusfiber) art.nr 26106
  • 140 g BASIC Sweet art.nr 26109
  • 80 g Vispgrädde, 40% fett
  • 30 g Citronsaft, färskpressad

Svartvinbärsskum

  • 400 g Svartvinbärspuré, osötad
  • 250 g Basic Textur (Citrusfiber) art.nr 26106
  • 175 g BASIC Sweet art.nr 26109
  • 110 g Vispgrädde, 40% fett
  • 50 g Mjölk 3% fett
  • Vaniljextrakt av bra kvalitet alt. lite vaniljpulver

Mango & kokosskum

  • 400 g Mangopuré, Bonne (inget tillsatt socker) art.nr 497555
  • 240 g Basic Textur (Citrusfiber) art.nr 26106
  • 210 g BASIC Sweet art.nr 26109
  • 150 g Krämig kokosmjölk/grädde

Vaniljskum

  • 330 g Mjölk 3% fett
  • 330 g Vispgrädde, 40% fett
  • 250 g Basic Textur (Citrusfiber) art.nr 26106
  • 90 g BASIC Sweet art.nr 26109
  • 1-2 g Vaniljextrakt av bra kvalitet
  • 0,5 g Vaniljfrön (om ej vaniljextraktet har vaniljfrön i sig redan)

Passionsfruktsskum

  • 380 g Passionsfruktspuré, Bonne (inget tillsatt socker) art.nr 497455
  • 280 g Basic Textur (Citrusfiber) art.nr 26106
  • 260 g BASIC Sweet art.nr 26109
  • 80 g Vispgrädde, 40% fett

Skum med mörk choklad

  • 285 g Vispgrädde, 40% fett
  • 285 g Mjölk, 3% fett
  • 220 g Basic Textur (Citrusfiber) art.nr 26106
  • 85 g Felchlin, Bolivia 68%, 60h, mörk choklad art.nr 49329
  • 80 g BASIC Sweet art.nr 26109
  • 45 g Felchlin, kakaopulver art.nr 49348

Skum med vit choklad

  • 320 g Mjölk 3% fett
  • 275 g Vispgrädde, 40% fett
  • 210 g Basic Textur (Citrusfiber) art.nr 26106
  • 190 g Felchlin, Edelweiss 36%, vit, Rondo art.nr 49367
  • 5 g BASIC Sweet art.nr 26109

Anvisningar

Rabarber & hallonskum

  1. Blanda samman alla ingredienser, mixa med en stavmixer.
    Råvarorna ska vara kalla.
  2. Häll över i sifonen, skruva på locket och ladda sedan (1-liters sifonen) med 2 patroner.
  3. Skaka kraftigt och kyla i 30 minuter.
  4. Innan du serverar, ladda med en tredje patron och skaka kraftigt igen.

Hallon & mandelskum

  1. Samma tillvägagångssätt som till Rabarber & hallonskum.

Ananas & mangoskum

  1. Samma tillvägagångssätt som till Rabarber & hallonskum.

Mangoskum

  1. Samma tillvägagångssätt som till Rabarber & hallonskum.

Jordgubbsskum

  1. Samma tillvägagångssätt som till Rabarber & hallonskum.

Kokosskum

  1. Samma tillvägagångssätt som till Rabarber & hallonskum.

Bananskum

  1. Samma tillvägagångssätt som till Rabarber & hallonskum.

Svartvinbärsskum

  1. Samma tillvägagångssätt som till Rabarber & hallonskum.

Mango & kokosskum

  1. Samma tillvägagångssätt som till Rabarber & hallonskum.

Vaniljskum

  1. Samma tillvägagångssätt som till Rabarber & hallonskum.

Passionsfruktsskum

  1. Samma tillvägagångssätt som till Rabarber & hallonskum.

Skum med mörk choklad

  1. Väg upp och blanda samman samtliga ingredienser i en kastrull och värm under ständig omrörning, gärna med en slickepott.
  2. När chokladen har smält och blandningen blivit varm, mixa allt med en stavmixer och passera sedan genom en Chinoise.
  3. Häll över i sifonen, skruva på locket och ladda sedan (1-liters sifonen) med 2 patroner.
  4. Skaka kraftigt och kyla i 30 minuter.
  5. Innan du serverar, ladda med en tredje patron och skaka kraftigt igen.

Skum med vit choklad

  1. Samma tillvägagångssätt som till skummet med mörk choklad.

Produkter i receptet

Kontaktuppgifter:

0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

Bläddra i
Åsö-katalogen!

252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

Åsö Katalog

Copyright © 2024 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Åsö-haren Åsö-räven
Stäng Logga in

Vänligen välj
företag eller privatperson

Privatperson Företag