Lades till i varukorgen
Ingen produkt
Logga in
Logga in och se dina rabatter, spara favoriter och se din orderhistorik!
Så här gör du:
Smaksatt fyllning till doppade/fyllda praliner
Värm försiktigt på osa-fyllningen tills den smält.
Smält vit-, mörk- eller mjölkchoklad och tillsätt den sedan till osa-fyllningen. För fastare konsistens eller för att gjuta smaksatta chokladkakor eller liknande, temperera chokladen först.
Blanda samman dessa två och tillsätt eventuellt 2-3% solrosolja för att få en mjukare konsistens. Blanda samman väl, gärna med en vinge.
Fyll i Chocoflexformar, tryffelkulor, chokladskal eller i ram. Låt stå och kristallisera över natten.
Tryck ut alt. skär upp ramen till lämplig storlek. Vill du doppa dem i choklad, se till att de blir rumstempererade innan du doppar i tempererad couverture.
Samtliga OSA-fyllningarna från Felchlin är användarvänliga, smakfulla och helt färdiga att använda och kommer i många olika smaker som t.ex. frukt-, bär-, nöt-, karamell- och kaffefyllningar. Du hittar alla varianter i vår webshop eller via denna länk. Vid varje produkt finner du också många olika inspirationsfilmer och receptidéer samt att du via denna länk får tillgång till Felchlins receptfolder.
Håll tillgodo och låt fantasin flöda!
Gemensamt för dessa fyllningar är att de är multifunktionella och ger dig extremt mycket smak på minsta möjliga produktionstid, dessutom tillför du inget vatten i dina produkter så hållbarheten blir riktigt bra.
Spara som favorit
Ingredienser
Artikelnr: 49316
Finns i lager
2266 kr exkl. moms
Artikelnr: 25327
523 kr exkl. moms
Artikelnr: 25325
Artikelnr: 25326
Artikelnr: 050015
1465 kr exkl. moms
Artikelnr: 050016
1552 kr exkl. moms
Artikelnr: 050017
1358 kr exkl. moms
Få senaste nyheter och erbjudanden från Åsö.
Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt Åsös integritetspolicy
Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Betala tryggt hos oss:
Vill du handla som företagare eller privatperson?