Meny Meny
Praliner, ganacher och lollipops med osa-fyllningar
Praliner, ganacher och lollipops med osa-fyllningar
Praliner, ganacher och lollipops med osa-fyllningar
Praliner, ganacher och lollipops med osa-fyllningar

Så här gör du:

Smaksatt fyllning till doppade/fyllda praliner

Värm försiktigt på osa-fyllningen tills den smält.

Smält vit-, mörk- eller mjölkchoklad och tillsätt den sedan till osa-fyllningen. För fastare konsistens eller för att gjuta smaksatta chokladkakor eller liknande, temperera chokladen först.

Blanda samman dessa två och tillsätt eventuellt 2-3% solrosolja för att få en mjukare konsistens.
Blanda samman väl, gärna med en vinge.

Fyll i Chocoflexformar, tryffelkulor, chokladskal eller i ram.
Låt stå och kristallisera över natten.

Tryck ut alt. skär upp ramen till lämplig storlek. Vill du doppa dem i choklad, se till att de blir rumstempererade innan du doppar i tempererad couverture.

Praliner, ganacher och lollipops med osa-fyllningar

Multifunktionella, lättarbetade och smakfulla fyllningar - Perfekt för bl.a. praliner, lollipops, bon bons och smaksatt choklad

Samtliga OSA-fyllningarna från Felchlin är användarvänliga, smakfulla och helt färdiga att använda och kommer i många olika smaker som t.ex. frukt-, bär-, nöt-, karamell- och kaffefyllningar. Du hittar alla varianter i vår webshop eller via denna länk. Vid varje produkt finner du också många olika inspirationsfilmer och receptidéer samt att du via denna länk får tillgång till Felchlins receptfolder.

Håll tillgodo och låt fantasin flöda!


Gemensamt för dessa fyllningar är att de är multifunktionella och ger dig extremt mycket smak på minsta möjliga produktionstid, dessutom tillför du inget vatten i dina produkter så hållbarheten blir riktigt bra.

Spara som favorit

Ingredienser

Smaksatt fyllning till doppade/fyllda praliner

  • 50-75 % Felchlin alt. ÅSÖ choklad. (Vit, mjölk eller mörk)
  • 25-50 % Felchlin, OSA-fyllning (det finns många olika smaker att välja på)
  • 2-3 % Solrosolja (Tillsätts om du vill göra fyllningen något mjukare)
Köp Lägg alla ingredienser i varukorgen

Så här gör du:

Smaksatt fyllning till doppade/fyllda praliner

Värm försiktigt på osa-fyllningen tills den smält.

Smält vit-, mörk- eller mjölkchoklad och tillsätt den sedan till osa-fyllningen. För fastare konsistens eller för att gjuta smaksatta chokladkakor eller liknande, temperera chokladen först.

Blanda samman dessa två och tillsätt eventuellt 2-3% solrosolja för att få en mjukare konsistens.
Blanda samman väl, gärna med en vinge.

Fyll i Chocoflexformar, tryffelkulor, chokladskal eller i ram.
Låt stå och kristallisera över natten.

Tryck ut alt. skär upp ramen till lämplig storlek. Vill du doppa dem i choklad, se till att de blir rumstempererade innan du doppar i tempererad couverture.

Kontaktuppgifter:

0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Betala tryggt hos oss: Logotyper av Klarna, Visa, Mastercard

Logga in

Vill du handla som företagare eller privatperson?

Företag Privat