Lades till i varukorgen
Ingen produkt
Logga in
Logga in och se dina rabatter, spara favoriter och se din orderhistorik!
Så här gör du:
Mörk Gianduja med hasselnöt
Värm försiktigt på den färdiga pralinémassan (hasselnöt eller mandel, grov eller slät), 26-30°C.
Temperera chokladen (vit, mjölk eller mörk) och försäkra dig om att den stelnar riktigt och blir blank och fin.
Blanda samman den tempererade chokladen med den lätt uppvärmda pralinémassan.
Fyll i formar och låt stå och kristallisera. Använd antingen en gjutram eller någon Chocoflexform från Pavoni.
Vill du kunna spritsa giandujan så vispa upp den med vinge innan användning.
Du kan med fördel doppa dem i tempererad couverture.
Vill du få en något mjukare konsistens på din gianduja, tillsätt i så fall bara 3-5% (av totalvikten) med smält 100% rent koncentrerat smör.
Vi bjuder här på ett enkelt och smidigt recept på en smakintensiv gianduja gjord med Felchlins choklad och pralinémassa. Det går lätt att byta ut 1000 g av en praliné till en annan och när det gäller chokladen så ta 500 g vit- eller mjölkchoklad alternativt 400 g mörk choklad.
Spara som favorit
Ingredienser
Artikelnr: 49333
Finns i lager
1684 kr exkl. moms
Artikelnr: 493981
2239 kr exkl. moms
Artikelnr: 49353
2472 kr exkl. moms
Artikelnr: 49367
1848 kr exkl. moms
Artikelnr: 49388
2359 kr exkl. moms
Artikelnr: 49358
2765 kr exkl. moms
Artikelnr: 49312
2184 kr exkl. moms
Artikelnr: 49393
2463 kr exkl. moms
Artikelnr: 49376
3006 kr exkl. moms
Artikelnr: 49314
2174 kr exkl. moms
Artikelnr: 49316
2266 kr exkl. moms
Artikelnr: 49329
2889 kr exkl. moms
Få senaste nyheter och erbjudanden från Åsö.
Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt Åsös integritetspolicy
Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Betala tryggt hos oss:
Vill du handla som företagare eller privatperson?