Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Visa sortimentmeny

Sortiment

Överföringsark

Skapar storslagen konst …

Ja det har nog aldrig varit lättare att på ett så snabbt och enkelt sätt skapa uppseendeväckande storslagen bildkonst på olika typer av chokladbaserade produkter som nu.

Dessa överföringsark som finns i mängder av mönster och storlekar är enastående bra som t.ex. dekor på chokladdoppade ganacher, använda i magnetformar när chokladskalet gjuts, lägga som en snygg dekor på gjutna praliner eller chokladkakor, stryka på choklad och göra effektfulla dekorationer för tårtor, desserter och bakelser.

Ja, möjligheterna är i stort sett obegränsade med dessa överföringsark.

Läs mer

Gör vackra ganacher och andra chokladprodukter med hjälp av överföringsark

Med hjälp av överföringsark väljer du enkelt vilket mönster som dina chokladpraliner ska ha. Lägg bara arket ovanpå den tempererade chokladen, tryck till lite lätt så att arket får full kontakt med chokladen och blir helt slät, låt sedan chokladen kristallisera och dra försiktigt bort plasten. Den doppade chokladganachen har nu fått en högblank, slät och dekorativ yta.

Du kan använda dessa överföringsark till all typ av tempererad couverture / couverturechoklad, förslagsvis från Felchlin, vår egen ÅSÖ-choklad eller Callebaut men även s.k. Non-temp choklad / blockchoklad.

Designarken är perfekta att även använda för dekoration* av choklad till tårtor, bakelser, desserter, kakor, petit fourer, glassar och chokladkakor, lollipops och chokladklubbor.
*chokladband, chokladrosetter, chokladfjädrar, chokladpaket, chokladinsvepningar och mycket, mycket mer.

Bläddra i
Åsö-katalogen!

252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

Åsö Katalog

Copyright © 2024 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Åsö-haren Åsö-räven
Stäng Logga in

Vänligen välj
företag eller privatperson

Privatperson Företag