Förpackningar & Tillbehör

Förpackningsmaterial för bageri och konditori är en av Åsö:s specialiteter. En exklusiv eller unik förpackning är ett bra sätt att särskilja sina varor från andras.
Dessutom förhöjer snygga förpackningar kundens upplevelse av innehållet; synintrycket är första steget på vägen mot smakupplevelsen och påverkar rentav hur kunden tycker att pralinen, tårtan eller teet smakar.
Vi på Åsö tycker helt enkelt att man ska ge sina gourmetprodukter den inramning de förtjänar. I denna kategori finns det mesta i förpackningsmaterial som behövs för att förgylla såväl ett etablissemang som dess utbud: etiketter, påsar, kartonger, band, snören och mycket annat.

Showing 1–15 of 216 results

 • Påsar

  Påsar

  Här hittar du cellofanpåsar och övriga påsar. Ge dina gourmetprodukter den inramning de förtjänar - synintrycket är första steget på vägen mot smakupplevelsen!
 • Askar & Kartonger

  Askar & Kartonger

  Välj chokladaskar till ditt bageri och konditori med omsorg. Rätt chokladkartong är första steget mot kunden. Hos Åsö hittar du chokladkartonger, chokladaskar och kartonger för olika bakverk i stor sortering.
 • Snören & Band

  Snören & Band

  Snören & band

  Snören och band kan användas som dekoration för mycket. Knyt rosetter kring paket eller använd som tårtband runt tårtan. Vi har tygband med text eller motiv som passar de flesta tillfällen. Banden kommer i olika längder. Tårtbanden är 20 meter. Tygbanden och pappersbanden är 100 meter långa. Banden till pralinaskar är 300 meter långa.
 • Övriga förp. & Tillbehör

  Övriga förp. & Tillbehör

  Övriga förpackningar och tillbehör

  Hos oss på Åsö kan du hitta en mängd olika produkter relaterade till förpackningar. Det är på den här sidan som du hittar blandade produkter som wrapspapper för bakverk, underlägg till bakelser, tårtbrickor i ett antal olika storlekar, förslutningstejp, cellofan, chokladfolie och andra tillbehör för förpackningar.