Gör vackra ganacher och andra chokladprodukter med hjälp av överföringsark
Med hjälp av överföringsark väljer du enkelt vilket mönster som dina chokladpraliner ska ha. Lägg bara arket ovanpå den tempererade chokladen, tryck till lite lätt så att arket får full kontakt med chokladen och blir helt slät, låt sedan chokladen kristallisera och dra försiktigt bort plasten. Den doppade chokladganachen har nu fått en högblank, slät och dekorativ yta.
Du kan använda dessa överföringsark till all typ av tempererad couverture / couverturechoklad, förslagsvis från Felchlin, vår egen ÅSÖ-choklad eller Callebaut men även s.k. Non-temp choklad / blockchoklad.
Designarken är perfekta att även använda för dekoration* av choklad till tårtor, bakelser, desserter, kakor, petit fourer, glassar och chokladkakor, lollipops och chokladklubbor.
*chokladband, chokladrosetter, chokladfjädrar, chokladpaket, chokladinsvepningar och mycket, mycket mer.