Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Visa sortimentmeny

Sortiment

Överföringsark

Med våra överföringsark kan du enkelt skapa imponerande mönster på chokladprodukter. Använd dem på praliner, bakverk, tårtor eller ganacher för att ge en extra touch. De finns i flera mönster och storlekar, och passar perfekt till alla högtider som jul, Halloween eller Alla Hjärtans dag.

Gör vackra ganacher och andra chokladprodukter med hjälp av överföringsark

Med hjälp av överföringsark väljer du enkelt vilket mönster som dina chokladpraliner ska ha. Lägg bara arket ovanpå den tempererade chokladen, tryck till lite lätt så att arket får full kontakt med chokladen och blir helt slät, låt sedan chokladen kristallisera och dra försiktigt bort plasten. Den doppade chokladganachen har nu fått en högblank, slät och dekorativ yta.

Du kan använda dessa överföringsark till all typ av tempererad couverture / couverturechoklad, förslagsvis från Felchlin, vår egen ÅSÖ-choklad eller Callebaut men även s.k. Non-temp choklad / blockchoklad.

Designarken är perfekta att även använda för dekoration* av choklad till tårtor, bakelser, desserter, kakor, petit fourer, glassar och chokladkakor, lollipops och chokladklubbor.
*chokladband, chokladrosetter, chokladfjädrar, chokladpaket, chokladinsvepningar och mycket, mycket mer.

Bläddra i
Åsö-katalogen!

252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

Åsö Katalog

Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Åsö-haren Åsö-räven
Stäng Logga in

Vänligen välj
företag eller privatperson

Privatperson Företag