Pralinformar från ÅSÖ - Endast det bästa är gott nog
När du jobbar med praliner är naturligtvis val av choklad och dess egenskaper mycket viktiga och det gäller också att lära sig behärska konsten att temperera chokladen för ett perfekt resultat. Det går även utmärkt att jobba med chokladfärger av olika slag för att på så sätt skapa kreativa konstverk och vill du ta upp nivån ett par snäpp till så kombineras allt detta i en vacker mönstrad pralinform.
Formen och dess kvalitet är liksom A och O när det gäller all tillverkning av vackra utsmyckade gjutna praliner. Det är därför viktigt att ha pralinformar i absolut toppklass då vi vet att formen verkligen kan fullborda pralinen men även att en dålig form kan förstöra den.
Vi har följaktligen valt ut ett mycket brett sortiment av dessa högkvalitativa pralinformar åt dig från både Pavoni, Chocolate World och Felchlin och du finner även specialdesignade pralinformar från Antonio Bachour, Davide Comaschi och Fabrizio Fiorani.
Vill du sedan ha ännu mer inspiration och se oändliga möjligheter till att gjuta choklad och praliner i helt andra formar än det du finner på denna sida, så är du varmt välkommen att kika runt i Pavonis fullspäckade katalog. När du hittat det du vill ha är det bara att säga till oss på ÅSÖ så beställer vi hem det till dig.
De bästa formarna ger skapandet fritt spelrum.