Färger ger kreativitet
Att färga bakverk är ett trevligt sätt att ge klassiska recept en ny look. Det finns flera olika sätt att göra det på och många olika färger att välja mellan.
Färgat kakaosmör kan penslas på som dekoration, sprejas med airbrushspruta eller blandas direkt i choklad. Vi har dem både i basfärger, pastellfärger och i metallic.
Oljebaserad chokladfärg kan användas till alla möjliga fettbaserade produkter, inte bara choklad.
Airbruschfärger kan sprayas på marsipan, allt från heltäckande tårtor till marsipanfigurer och blommor. Detta gäller även för sockerpasta/sugarpaste.
Färgpennor kan användas till att måla små fina dekorer på t.ex. socker- & dekorpasta eller på sockerblommor.
Vattenlösliga pulverfärger kan användas till infärgning av t.ex. marsipan, macrons, glaze, gelé, sugarpaste mm.
Ja, möjligheterna är oändliga när det gäller att sätta färg på tillvaron.