Överdragsmaskiner
LCM chokladmaskiner för doppning och överdrag
För att producera chokladprodukter av högsta kvalitet i lite större skala krävs ju givetvis en riktig bra maskinutrustning tillsammans med de bästa av råvaror för att uppnå ett optimalt resultat.
Därför har vi valt att samarbeta med Ringdahls Bageriutrustning som har en lång erfarenhet av att arbeta med chokladmaskiner och bageriutrustning. De har agenturen för LCM Schokoladenmaschinen och det finns i Sverige redan ett hundratal nöjda pralin- och chokladtillverkare som har valt LCM:s fantastiska och pålitliga chokladmaskiner på grund av dess höga kvalitet.
ÅSÖ och vår samarbetspartner Ringdahls Bageriutrustning har ingått ett nära samarbete som i och med detta kan erbjuda dig som kund en totallösning när det gäller allt inom choklad- och desserttillverkning. Maskinerna levereras alltid med utbildning, montering och full support, en trygghet som betyder massor när det gäller maskiner och drift.
Vi kan även stolt presentera chokladen från Felchlin som är oslagbara att ha i dessa tempereringsmaskiner. De har en utomordentlig kvalitet och viskositeten är perfekt. Därför rekommenderar vi bl.a. Sao Palme 60% mörk choklad, Sao Palme 36% mjölkchoklad eller Edelweiss 36% vit choklad men självklart har Felchlin många andra fantastiska chokladvarianter att jobba med som också fungerar lika bra.