Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Visa sortimentmeny

Sortiment

Kontinuerlig cirkulationstemp

För att uppnå högsta kvalitet i produktionen krävs pålitliga maskiner och råvaror. LCM:s kontinuerliga cirkulationstempererare ger jämn och perfekt tempererad choklad. Tillsammans med Ringdahls Bageriutrustning erbjuder vi effektiva lösningar med utbildning, installation och support. Vi rekommenderar Felchlin-choklad för bästa resultat.

Chokladmaskiner och utrustning

För att producera chokladprodukter av högsta kvalitet i lite större skala krävs ju givetvis en riktig bra utrustning tillsammans med de bästa av råvaror för att uppnå ett optimalt resultat.
Därför har vi valt att samarbeta med Ringdahls Bageriutrustning som har en lång erfarenhet av att arbeta med chokladmaskiner och bageriutrustning. De har agenturen för LCM Schokoladenmaschinen och det finns i Sverige redan ett hundratal nöjda pralin- och chokladtillverkare som har valt LCM:s chokladmaskiner på grund av dess höga kvalitet och fina service.
ÅSÖ och vår samarbetspartner Ringdahls Bageriutrustning har ingått ett nära samarbete som i och med detta kan erbjuda er som kund en totallösning när det gäller allt inom choklad- och desserttillverkning. Maskinerna levereras alltid med utbildning, montering och full support, en trygghet som betyder allt när det gäller maskiner och drift.

Besök Ringdahls Bageriutrustning här: www.ringdahls.eu
Besök LCM Chokoladenmachinen här: www.lcm-schokoladenmaschinen.com

Bläddra i
Åsö-katalogen!

252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

Åsö Katalog

Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Åsö-haren Åsö-räven
Stäng Logga in

Vänligen välj
företag eller privatperson

Privatperson Företag