Du har inga produkter i varukorgen!
En mörk allroundchoklad som ger en behaglig fyllighet av rostad kakao.
Artikelnr: 49005-10
Förpackning: 10 kg
I lager
2317 kr exkl. moms
Ladda hem produktblad i A4-format
Ladda hem produktblad i A5-format
En varm färg med en ”snappy” konsistens.
Smaken på recept N° 815 definieras huvudsakligen av en intensiv och behaglig fyllighet av något bitter kakao som sedan toppas med subtila inslag av vanilj. Den passar perfekt med sötare ingredienser, exotiska frukter och övriga ingredienser kryddade med vanilj.
Chokladen passar bra för att smaksätta (använda som bas till) mousser, krämer, glass, ganacher, tryfflar och praliner, såser, spegelgelé, överdrag och gjutning samt för att göra olika typer av dekorationer.
Callebaut graderar sina olika chokladpellets på en skala av viskositet och smältbarhet. Recipe N° 815 har graderats till 3 av 5 och är därmed en bra choklad att använda inom de flesta områden som t.ex. överdrag, gjutning, fyllningar, mousser och dekorationer.
Mestadels variationer av Forasteros från Västafrika.
Kakao, min. 56,9 % (37,1 % kakaosmör, 23,1 % fettfri kakao)Mjölk min. 0 %Fett 37,0 % (37,1 % kakaosmör)
Nettokvantitet: 10 kg
Beteckning: Mörk chokladöverdrag
Ingredienser: Kakaomassa, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel (SOJALECITIN), naturlig vaniljarom.
Förvaringsanvisning: Mörkt, svalt och luktfritt.
Bruksanvisning:
Kan innehålla spår av: mjölk.
Näringdeklaration per 100g
356 kr exkl. moms
Artikelnr: 49027
Förpackning: 1 kg
2778 kr exkl. moms
Artikelnr: 49007-10
2769 kr exkl. moms
Artikelnr: 49002-10
2478 kr exkl. moms
Artikelnr: 49004-10
252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.
Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Vänligen välj företag eller privatperson