Du har inga produkter i varukorgen!
Artikelnr: 49371-2
Förpackning: 2 kg
I lager
629 kr exkl. moms
Ladda hem produktblad i A4-format
Ladda hem produktblad i A5-format
Ladda hem produktbeskrivning
En något ljusare mjölkchokladfärg
Underbar mjölkchoklad med den klassiska schweiziska mjölkkaraktären och djup, balanserad karamelliserad efterton där även Bourbonvaniljen kommer till sin rätt.
Både sockret och det Schweiziska mjölkpulvret är karamelliserat vilket ger chokladen dess speciella karaktär.
Den passar mycket bra att använda till desserter, olika konditorikrämer som mousse, bavaroise, crémeux samt till glasstillverkning, ganache, tryfflar och för temperering och doppning.
Hög viskositet med 3 av 3 enligt Felchlins gradering vilket gör den lätt att temperera både för hand och i maskin.
Viskositet 3 av 3 Minimum av kakao 36 % Kakaofett 33,2 % Mjölkfett 6,4 % Socker 47,0 % Innehåller sojalecitin
Forasterobönor från Ghana
Nettokvantitet: 2 kg
Ingredienser: Socker, kakaosmör, kakaomassa, vasslepulver (av MJÖLK), Smörfett, maltodexrin, MJÖLKPULVER, SKUMMJÖLKSPULVER, emulgeringsmedel: SOJALECITIN), arom, vanilj.
Förvaringsanvisning: Förvaras svalt och torrt, gärna under +18 °C.
Bruksanvisning:
Kan innehålla spår av: mandel, hasselnöt.
Näringdeklaration per 100g
1817 kr exkl. moms
Artikelnr: 49358
Förpackning: 10 kg
1558 kr exkl. moms
Artikelnr: 49312
Förpackning: 6 kg
1316 kr exkl. moms
Artikelnr: 49360
1561 kr exkl. moms
Artikelnr: 49314
1624 kr exkl. moms
Artikelnr: 49384
Förpackning: 5 kg
1885 kr exkl. moms
Artikelnr: 49371
1936 kr exkl. moms
Artikelnr: 49376
1313 kr exkl. moms
Artikelnr: 49366
252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.
Copyright © 2023 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.
Vänligen välj företag eller privatperson