Du har inga produkter i varukorgen!
Artikelnr: 49371-2
Förpackning: 2 kg
I lager
773 kr exkl. moms
Ladda hem produktblad i A4-format
Ladda hem produktblad i A5-format
En något ljusare mjölkchokladfärg
Underbar mjölkchoklad med den klassiska schweiziska mjölkkaraktären och djup, balanserad karamelliserad efterton där även Bourbonvaniljen kommer till sin rätt.
Både sockret och det Schweiziska mjölkpulvret är karamelliserat vilket ger chokladen dess speciella karaktär.
Den passar mycket bra att använda till desserter, olika konditorikrämer som mousse, bavaroise, crémeux samt till glasstillverkning, ganache, tryfflar och för temperering och doppning.
Hög viskositet med 3 av 3 enligt Felchlins gradering vilket gör den lätt att temperera både för hand och i maskin.
Viskositet 3 av 3 Minimum av kakao 36 % Kakaofett 33,2 % Mjölkfett 6,4 % Socker 47,1 % Innehåller sojalecitin
Forasterobönor från Ghana
Nettokvantitet: 2 kg
Beteckning: Mjölkchoklad minst 36% kakao
Ingredienser: Socker, kakaosmör, kakaomassa, vasslepulver (av MJÖLK), SMÖRFETT, maltodexrin, MJÖLKPULVER, SKUMMJÖLKSPULVER, emulgeringsmedel: SOJALECITIN), arom, vanilj.
Förvaringsanvisning: Förvaras svalt och torrt, gärna under +18 °C.
Bruksanvisning:
Kan innehålla spår av: mandel, hasselnöt.
Näringdeklaration per 100g
2765 kr exkl. moms
Artikelnr: 49358
Förpackning: 10 kg
2184 kr exkl. moms
Artikelnr: 49312
Förpackning: 6 kg
1960 kr exkl. moms
Artikelnr: 49360
2174 kr exkl. moms
Artikelnr: 49314
2320 kr exkl. moms
Artikelnr: 49371
2306 kr exkl. moms
Artikelnr: 49384
Förpackning: 5 kg
3006 kr exkl. moms
Artikelnr: 49376
1788 kr exkl. moms
Artikelnr: 49366
252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.
Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Vänligen välj företag eller privatperson