Företag | Privatperson 3500 produkter i lager för omgående leverans Fri frakt vid köp över 1500 kr Säker betalning med 20 dagars faktura 0120-844 60 info@aso.se
BUTIK

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Visa sortimentmeny

Vårt sortiment

Felchlin, Edelweiss 36%, vit choklad, Rondo

Felchlin, Edelweiss 36%, vit choklad, Rondo

Artikelnr: 49367

I lager

Förpackning: 6 kg

926 kr exkl. moms

LÄGG I VARUKORGEN
Säker betalning med 20 dagars faktura 3500 produkter i lager för omgående leverans Fri frakt vid köp över 1500 kr

Produktinformation

Edelweiss 36% - Vit choklad när den är som bäst

Detta kan nog vara den högsta möjliga kvalité på vit couverture som för närvarande finns tillgänglig på marknaden.

Den är följsam, har bra viskositet och är väldigt lätt att temperera både för hand och i maskin och har ett blankt utseende när den används för antingen gjutning eller överdrag. Den är naturligtvis även helt sagolik att använda i olika typer av mousser, fyllningar, ganacher, glassar och även i matlagning.

Utseende

Varmvit till kulörten, en blandning av äggskalsvit till elfenbensvit.

Smak 

Den intensiva bearbetningen under själva conchningsprocessen av denna välbalanserade vita couverture bjuder på en delikat gräddig- och karamellrik smak som rundas av med subtila toner av äkta Bourbonvanilj från Mananara, Madagaskar. Den långa eftersmaken ger också en mild och sävlig smak av Akaciablommig honung. 

Passar bra till

Praliner, tryfflar, ganacher, bon bons, konfekt, chokladkakor och bräck, mousse, kräm, bavaroise, crémeux, glass, sås, gjutning av ihåliga skal som praliner och figurer, övrig matlagning och dekorationer av olika slag mm.

Överdrag, gjutning, fyllning och dekorationer.

Dessutom är den vita chokladen Edelweiss 36% från Felchlin den perfekta basen för att t.ex. skapa smaksatta chokladkakor, lollipops och Bon Bons med alla olika varianter av OSA-fyllningar.

Viskositet

Mycket hög viskositet med 3 av 3 enligt Felchlins gradering. Mycket lätt att temperera både för hand och i maskin. I maskin kan den dessutom gå i stort sett hur länge som helst utan att bli tjock. Behöver således ej någon extra tillsättning av kakaosmör, då den är förträfflig precis som den är.

Teknisk information

Viskositet 3 av 3
Kakaofett 36%
Mjölkfett 4,7%
Socker 49,3%

Länkar

Specifikationer

Näringdeklaration per 100g

Energi Kj 2483 kj
Energi 593 kcal
Fett 40,8
Varav mättat fett 24,5
Kolhydrat 49,4
Varav sockerarter 49,4
Protein 7,1
Salt 0,3

Nettokvantitet: 3x2 kg

Ingredienser: Socker, kakaosmör, MJÖLKPULVER, SKUMMJÖLKSPULVER, emulgeringsmedel (SOJALECITIN), vaniljextrakt.

Förvaringsanvisning: Förvaras svalt och torrt, gärna under +18 °C.

Bruksanvisning:

Kan innehålla spår av: mandel

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår

VÄNLIGEN VÄLJ
FÖRETAG ELLER PRIVATPERSON

Företag Privatperson